2018. július 23. Főoldal  
FŐOLDAL FŐOLDAL
SZAVAZÁS

A tavaszi átigazolási időszakban melyik csapatrészünkre fér rá leginkább az erősítés?
 Kapus poszt
 Védelem
 Középpálya
 Támadó sor
 Kispad

Góllövőlista

 1.  Vécsi Gábor 8 (3 kupa)
 2.  Mészáros Dominik 6 (4 kupa)
 3.  Nagy Márkó 4 (3 kupa)
 4.  Nika Bence (2 kupa), Visnyei Gábor, Érsek Róbert, Várnagy Milán 2
 5.  Gergely Viktor (1 kupa), Probáld Attila, Takács Ákos, Komáromi Péter 1

Gólpasszok

 1.  Vécsi Gábor (2 kupa), Mészáros Dominik (3 kupa) 7
 2.  Visnyei Gábor 6 (4 kupa)
 3.  Nagy Márkó 4 (3 kupa)
 4.  Nika Bence 2 (2 kupa)
 5. Gergely Viktor, Vég Csongor, Várnagy Milán, Probáld Attila

Sárgalapok, eltiltások

 • Érsek Róbert: S, S, S, S, S, S, P,
 • Finta Gábor: S, S,
 • Molnári Ádám: S, S,
 • Kovács Dávid: S,
 • Sztranyovszky Márk: S,
 • Probáld Attila: S, S, S, S,
 • Graeser Krisztián: S (kupa), S, S,
 • Vég Csongor: S, S,
 • Komáromi Péter: S, P,
 • Nagy Márkó: S, S,
 • Főfai Sándor: P, P,
 • Visnyei Gábor: S, S,
 • Mészáros Dominik: P, S, S,
 • Várnagy Milán: S, S,
 • Vécsi Gábor: S, P,
 • Seres Richárd: S,
 • Érsek Tamás: S, P,
 • Gulyás Martin: S,
 • Szalamie Norbert: S,


Jelszót kérjétek a Hevesi Tomitól!

Név:    

Jelszó:

Üzenet:


»2014. április 18. 10:03:03 | Szerkesztők
Mészáros Dominik ma 23 éves! Boldog születésnapot!

2014. március 25. 07:25:06 | Szerkesztők
Vécsi Gabi ma 30 éves! Boldog születésnapot!!!

2014. március 01. 20:12:26 | fdss
hegyes(pinto sérült)
figó-kovács-probáld-fritz
nika-moró-visnyei-érsek-szabó
vécsei

2014. február 28. 16:04:55 | kezdő tipp
Hegyes
Fritz,Tordasi,Próbáld,Finta
KovácsD.,Dudás,Nika,MészárosD.
Vécsi,Szabó

2014. február 16. 08:32:22 | Szerkesztők
Komáromi Peti ma 22! Boldog születésnapot!

2014. január 30. 09:25:35 | Szerkesztők
Dukesz Benc(ik)e ma 54!!! Boldog születésnapot!!!

2014. január 19. 09:22:33 | Szerkesztők
Szabó Tomi ma 23 éves! Boldog születésnapot!

2014. január 09. 18:25:17 | Szerkesztők
Boldog születésnapot Visnyei Gabi!!!

2013. december 03. 07:06:40 | Szerkesztők
Probáld Ati ma 32 éves! Boldog születésnapot!

2013. november 27. 12:41:24 | Nyúl
Bravó a téli aranyhoz

2013. november 25. 18:44:49 | Szerkesztők
Idén már (kedden és csütörtökön) nem lesz edzés. Az alapozás várhatóan január 16.-án kezdődik. Ebben az évben, minden pénteken 19:45-től 1,5 órát örömfocizunk a Vasas pályán a sátorban.

2013. november 04. 09:00:19 | Szerkesztők
Boldog születésnapot Varga Gabi!

2013. október 30. 08:55:47 | SZABADKIKÖTŐ-GÁZGYÁR 2:0
11. forduló
Szabadkikötő SE - ASR Gázgyár 2-0 (1-0)
Szabadkikötő út, 40 néző; Vezette: Bánki; Asszisztensek: Nyerges, Vámos
Szabadkikötő SE: Nagy, Ivancsó, Lakics, Plausin, Mihalik, Vígh, Molnár, Jordáki (Varró 81'), Halász (Horváth 68'), Ancsák (Makra 61'), Kiss
Edző: Béres Zoltán
ASR Gázgyár: Baksa, Mihut, Bodon (Pál 46'), Fehér M., Horváth J., Mankó, Kovács (Kalu 46'), Némethy, Ivancsó (Juhász 72'), Fehér K., Bőgér
Edző: Wágner Ádám
Gólszerzők: Ancsák 23', Kiss 52'
A mérkőzésre a vírusos fertőzéssel küzdő László Peti ás Sármány Peti nélkül voltunk kénytelenek kiállni, így a kapuban Baksa Bálint kezdett.
23' A Szabadkikötő 28-30 m-re a kapuntól, szemből, kissé jobbról szabadrúgást végezhetett el, ami nem sikerült túl jól, mert védelmünk könnyedén kirúgta az alacsonyan szálló labdát a 16-osunk (mi szempontunkból) bal oldaláról a 16-osunk elé középre, amit Ancsák kb. 19-20 m-ről egyből kapura zúdított, és olyan jól találta el, hogy az a kapunk bal odala felé pontosan a léc alá vágódott. Baksa Bálint próbálta, de nem tudta bravúrral kütni. 1-0.
43' Az első életjelet ekkor adtuk magunkról! Mihut Misi iramodott meg a középpályán, majd jobb oldalra passzolt Némethy Kristófnak, aki elfutott és középre adott, de kicsivel a 16-oson érkező Bőgér Dávid mögé jött a labda, aki így csak visszakanalazva tudta a bal alsó sarok felé küldeni azt, ami méterekkel elkerülte a kaput.
A Szabadkikötő rendkívül masszív védekezéssel operált ellenünk, amivel láthatólag nem tudtunk mit kezdeni. Gyakorlatilag a Barcelona ellenfelei többségének a taktikáját lehetett felfedezni rajtuk, amint négy védő előtt öt középpályás folyamatosan tolódik abba az irányba, amerre a labdatartó emberünk tartózkodik, ezáltal teljesen leszűkítve a mozgásterünket. Ezt a felállást a katalánokhoz hasonlóan sok passzos, gyors bemozgásos játékkal lehet hatástalanítani, de a mai napon a pontos passzok nagyon nem mentek nekünk. A csepelieknek sem adódtak helyzeteik, de egy remekül eltalált lövésből találtak egy gólt, és ez döntőnek bizonyult a továbbiakra nézve. A második játékrészre az eredmény tudatában támadóbbra vettük a figurát; Bodon Zoli helyett Pál Danit, Kovács Dávid helyett pedig Kalu Gergőt hoztuk be.
47' Ivancsó Dávid indította Fehér Kendét a bal szélen, aki a 16-oson kívülről visszagurított a középen betörni igyekvő Ivancsó Dávidnak, aki kb. 14 m-ről közepes erővel a védők között kapura lőtt, de a középre tartó lövést Nagy könnyedén fogta.
52' Egy ellentámadás során jobb oldali szögeltehez jutottak a hazaiak: a hosszúra beívelt labdára Baksa Bálint kilépett, majd visszatáncolt, az üresen érkező Kiss pedig 6 -7 m-ről a jobb felső sarkunkba fejelt. 2-0.
55' Ivancsó Dávid indult meg a szabadkikötői fal ellen, és a 16-os vonaláig szemből becselezve magát kapura lőtt, de a viszonylag középre tartó lapos lövését Nagy balra dőlve szögletre ütötte.
60' Bal oldali szögletünk után Bőgér Dávid a 16-os bal oldali vonalának közepéről megcélozta a jobb (rövid) felső sarkot, ám a kísérletét Nagy a kapufára félig felkenődve viszonylag könnyedén szögletre ütötte.
A szünet után érződött, hogy nagyobb elszántsággal vetettük magunkat a játékba, amit próbáltunk felgyorsítani, de a pontatlanságaink csak nem akartak megszűnni. A Szabadkikötő továbbra is rendkívül tömören és - rutinos játékosai révén - kellően hibamentesen védekezett, ha pedig átment rajtuk a labda, akkor ott állt a magabiztosan védő Nagy, akinek komoly bravúrt ezen a napon nem kellet bemutatnia. Ugyan a második gólt a félidő eljén kaptuk, de érezhető volt, hogy ezen a mérkőzésen ezzel a kétgólos különbséggel elszállt az esélyünk akár csak a pontszerzés lehetőségéről is. Valószínűleg, ha reggelig játszunk, sem szerzünk gólt!
Aggodalomra azonban nincs ok! A találkozóból le kell vonni a megfelelő következtetéseket, többek között azt, hogy a sorozatban megszerzett tíz győzelem nem jelent semmit, és minden mérkőzésen meg kell küzdeni a három pontért. Nem elég csak abban a tudatban pályára lépnünk, hogy előbb-utóbb úgyis bedaráljuk az ellenfelet, tennünk is kell érte nem keveset! A győzelmi sorozatunk pszihés terhe minden esetre már nem noymhatja a játékosainkat! A RSC sem ígérkezik könnyű ellenfélnek!
HAJRÁ GÁZ! HAJRÁ ASR!
Wágner Ádám: Az első és legfontosabb dolog, ami eszembe jut, hogy nagyszerű játékosaim vannak. A másik, hogy megtanultam az elmúlt 10 év alatt: a kudarcnak nincs jelentősége, csak a sikernek. Úgy érzem, mentálisan maradtunk alul a Szabadkikötő SE-vel szemben, és ez szakmai tünetekben is megnyilvánult. Egész egyszerűen meg akartuk "erőszakolni" ezt a mérkőzést, túl akartunk rajta lenni, nem a győzelemért hajtottunk, hanem a veretlenségi sorozatunk folytatásáért. Nem volt "varázsa" a találkozónak, feszült, frusztrált játékosokat láttam a pályán a mi részünkről, akik nem képesek elviselni azt a terhet, hogy ellenfelünk masszív ellenállást mutat. Nem tudtunk megújulni, és átütően küzdeni sem. Elveinket feladva ívelgettünk és egyénileg erőszakoskodtunk. Edzőként is így lehetett ez, elismerem. Tanulság kettő van: az egyik, hogy jó csapat a miénk, de szakmailag még nem eléggé jó, és nem verhetetlen, a másik pedig, hogy semmi sincs ingyen, nem sorozatot kell gyártani, hanem élvezni kell ennek a játéknak minden percét!
Béres Zoltán: Nagyon készültünk erre a mérkőzésre! Tudtuk, hogy minden sorozat megszakad egyszer, és azt is, hogy csapatunk képes a bravúrra. Kétszer-háromszor megnéztem az ellenfelet, így fel tudtunk készülni a játékukból, megterveztük szépen a taktikát, és próbáltunk úgy játszani, hogy működjenek az elképzeléseink. Szerencsére összejöttek a dolgok! Rendkívül boldogak vagyunk, hogy nekünk sikerült megszakítani a Gázgyár győzelmi sorozatát!

2013. október 26. 19:43:10 | Breaking News!!!!!
Titkos informátorunk szerint a tegnap este is egy szokványos péntek estének indult. Emberünk elindult, hogy a pesti éjszakában megigyon egy italt a barátjával. Emberünk iszogatott és hajnal tájban kezdett hatni az elfogyasztott alkohol a szervezetében. Szemtanunk szerint, dulakodni, kötekedni kezdett, majd elfajultak az események és különböző korú nőket kezdett molesztálni. A negyvenes éveit taposó, családapa végül a biztonsági szolgálat irodájában kötött ki, ahol jegyzőkönyvezték tetteit, majd kiértesítették a rendőrséget. A szervek hamar megérkeztek és őrizetbe vették emberünket, aki ekkor zokogva mesélt sanyarú életéről, a szigorú gyermekéveiről. tettét megbánta, a rend őrei pedig a történetét hallva megkegyelmeztek neki és hazaszállították. A másnapról egyenlőre nincs információnk, de titkos megbízottunk hamarosan jelentkezik!

2013. október 25. 08:34:09 | Szerkesztők
Csak a remény hal meg utoljára, hogy valaki a hagyományoknak megfelelően meg is tartja a születésnapját. Ma Moró Endre születésnapos! Boldog születésnapot!

2013. október 23. 07:14:08 | Szerkesztők
Már megint nagy buli várható! Kovács Dávid boldog születésnapt!!!

2013. október 22. 13:48:08 | Szerető Csapattársaid
Na végre,egész évben erre a napra vártunk,remélem kiveszed a zsebedből a skorpiót és megvendégelsz minket.
Boldog Születésnapot Kívánunk&

2013. október 22. 07:58:58 | Szerkesztők
Ma hatalmas buli várható a SPORTMAX büféjében! Boldog születésnapot Komlósi Misi!

2013. október 13. 14:29:01 | Pinto
Jó ötlet holnapi kezdő, de csak, ha te is játszol... ;)

2013. október 12. 23:42:16 | Maki
2013.10.12. (szombat) 15:00
9. forduló
ASR Gázgyár - Pestszentimrei SK 0-0 FÉLBESZAKADT!
Sujtás u., 60 néző, Vezette: Czene-Joó; Asszisztensek: Leél-Őssy, Kovács P.
ASR Gázgyár: dr. László, Mihut, Bodon, Fehér M., Horváth J., Mankó, Kovács, Némethy, Ivancsó, Fekér K., Bőgér
Edző: Wágner Ádám
Pestszentimrei SK: Simon, Árvay, Princz, Czellahó, Balatoni, Lovass, Guttyán, Szabó (Vékony 42'), Egri (Ocztos 42'), Juhász (Csontos 42'), Kovács (Kővári 42')
Edző: Pénzes Sándor
Csodálatos őszi időben, a párhuzamosan futó Kerület meccs ellenére szép számmal látogattak ki nézők az első két helyezett rangadójára. Minden adottnak tűnt ahhoz, hogy egy remek futballéménnyel legyenek gazdagabbak, azonban az események hamarosan 180 fokos fordulatot vettek.
A mérkőzés - amíg mérkőzésnek lehet tekinteni - egyenlő erők küzdelmét hozta, helyzet egyik oldalon sem adódott. Az idő előrehaladtával egyre jobban érzékelhetővé vált mind a pályán mind a kispad felől, hogy a vendégek a játékvezető szabálytalanságokra vonatkozó ítéleteit nem tartják korrektnek, véleményük szerint náluk mindent lefúj, nálunk pedig semmit. A történések a 26. percben vettek gyökeres fordulatot, amikor a középpályán ellenünk elkövetett rossz ütemű szerelési kísérletért a vendégek egyik játékosa sárga lapot kapott. Czene-Joó játékvezető regisztrálta a lapot, amikor a pestszentimreiek oldalán tevékenykedő Kovács partjelzője jelezte neki, hogy beszélni szeretne vele. Az eredmény: Balatonit a játékvezetők megsértéséért kiállította a játékvezető. Az indulatok erre erősen elharapództak a játéktéren és Pénzes Sándor edzőnél egyaránt. Balatoni csak vonakodva akarta elhagyni a játékteret és több csapattársával együtt a vezetőbíróval igyekezett "eszmét cserélni". Az eseményekre reagálva Leél-Őssy partjelző rendteremtés céljából a pályára küldte főrendezőnket, ami tovább szította a tüzet, ugyanis Árvay nem túl irodalmi stílusban véleményt nyílvánított a rendezőknek és a játékvezetőknek is, amire Czene-Joó őt is kiállította. Mindeközben a pályára felmenő Pénzes Sándor már többször hangot adott annak, hogy lehozza csapatát a pályáról, és nem folytatják tovább a mérkőzést, ezzel párhuzamosan ő sem túl irodalmi stílusban illette a játékvezetők tevékenységét. Ezek után Czene-Joó asszisztensével odamanet a kispadokhoz értekezni a vendégek edzőjével, aki a diszkurzus végén otthagyta a kispadot, miközben a két kiállított játékos is elhagyta a játékteret. Az események valamelyest megnyugodni látszottak, viszont érkezett olyan információ, hogy a Pestszentimre a félidő után nem fog visszajönni a pályára.
Kb. hat-hét perc szünet elteltével tehát folytatódott a játék, amire a kiállított Balatoni szinte rögtön megjelent a kispadok mögött, és továbbra is a játékvezetőt és tevékenységét szapulta, de komolyabb hatást nem váltott ki vele a játéktéren.
Néhány perc játék után ahhoz a helyhez közel, ahol az eseményeket elindító sárgalapot okozó szabálytalanság született, Juhász rossz becsúszása következtében ismét játékosunk került a földre, amiért a játékvezető trágár nemtetszések közepette Juhászt is kiállította. Újabb tumultuózus jelentsor következett, aminek végeztével feltünt mind a négy pestszetimrei csere a középvonalnál, és innen már sejteni lehetett, hogy mire megy ki a játék... A mérkőzés az immár csere nélkül maradt, és három emberrel kevesebb vendégek ellen folytatódott, amihez rögtön társult Pénzes Sándor "foggyatok el" felszólítása is. Ezek után aligha meglepő módon perceken belül kettő kék-fehér játékos is sérültet jelentve leballagott, vagy magát levitetve távozott a pályáról, így gyorsan a minimálisan elégésges hét fő alá csökkentek, ezért Czene-Joó kénytelen volt lefújni a mérkőzést.
Mindezzel a céluk egyértelműen azon szabály reménybeli életbe léptetése volt, hogy ha egy mérkőzés a rendes játékidő háromnegyede előtt valamilyen természetes ok miatt (tehát nem pl. megütik a bírót, és ezért az lefújja a meccset, hanem esetünkben azzal, hogy elfogytak) véget ér, akkor a mérkőzést újra kell játszani!
Azonban remélhetőleg ebben az esetben, a történések tudatában ez nem fog bekövetkezni, és mi kapjuk a három pontot. Ha a jövő hét közepén a Fegyelmi Bizottság mégis másképp döntene, azaz a találkozó újrajátszását rendelné el, akkor azzal olyan precedenst teremtene, aminek beláthatalan követkeményei lennének a budapesti labdarúgás számára.

2013. október 12. 21:40:46 | holnapi kezdő
Pinto
Guzmics,Devecseri...

2013. október 04. 14:56:37 | holnapi kezdő
Hegyes
Finta,Tordasi,Kovács,Fritz
Próbáld,Komáromi,Dudás,Visnyei
Szabó,Vécsi

2013. szeptember 29. 21:47:21 | Viktor
Jshhsjdn ne lopd a dumŕm és a szakmai hozzŕértésem! 

2013. szeptember 29. 20:08:06 | Jshhsjdn
Ha az elmúlt szezonban van egy Vécsink ma már a blsz 1 mezőnyéhez tartozunk

2013. szeptember 29. 08:45:25 | Szerkesztők
Csodakapusunk Graeser Krisztián ma 22 éves! Boldog születésnapot Pintó!!!

2013. szeptember 24. 14:40:35 | jhf
Hegyes
védők:
Finta, Kovács D., Probáld Fritz,
középpályások:
Dudás,Komáromi,Szabó,Komlósi,
támadók:
Vécsi, Mészáros

2013. szeptember 20. 08:57:42 | istván
kezdő tipp
kapus poszt talán mindegy ...talán
védelem tengelye.....
3 opció van ha mindenki jön
kokó (ha nem sérült) atesz dr peti
ball bunkó: csak a balázs
jobb bunkó : az öreg figó
(itt nincs több alternatíva max misike de ő hasznosabb a közeppályán)
a drága középpálya
jobb futó???? óriási hiányposzt
közép közép csak a petike + tomika
ball futó a már említett misike
elől nem is kérdés
mészáros és vécsi
ha a közepét megtaláljuk akkor lehetnek dobogós álmaink
cserepad: a motivált vén maki minden posztra jó

2013. szeptember 17. 11:50:07 | kívülről
Egyetértek! De az ilyen buta suttyó névnélküli (kis pontok) esetleg "Fordítok" írók maradjanak! Az ilyenek nem fognak hiányozni senkinek, ezek csak a sárdobálást tudják.

2013. szeptember 17. 10:04:49 | 16 - De Rossi
Ajánlom minden csapattársamnak, vezetőnek és a csapatot támogató szurkolónak, hogy csatlakozzon a facebook csoportunkhoz, ahol egy meghívást követően névvel tudjuk az aktuális dolgainkat megbeszélni. A meghívást bárkitől tudjátok kérni, aki már tagja a csoportnak (eddig 37 fő). A fórumot pedig hagyjuk meg a névtelen üzengetőknek, természetesen reakció nélkül, így hamarosan értelmét veszti a fórum. Ha pedig valaki folytatni akarja a "szellemek" elleni vitát, az magára vessen. Atesz

2013. szeptember 17. 08:53:27 | Kokó
Hát Te aztán egy nagyon értelmes ember lehetsz,főleg azért mert nem tudod mit csináltam augusztusban,ami miatt nem tudtam részt venni sem az alapozáson,sem pedig az első pár fordulóban.
Úgy gondolom majd ha fel mered vállalni a neved nem pedig álnév mögül osztod az észt akkor majd lehet elmagyarázom a fent említett dolgaimat...
Ja azért annyit hozzá tennék,hogy a vezetőség tudott mindenről....
Az elszállást meg kérlek fejtsd ki jobban, mert úgy gondolom én mindig is a realitás talaján jártam...

2013. szeptember 16. 17:23:04 | .
Persze,hogy jó volt velünk játszani mert ez volt az első meccsed az alapozást elfelejteted.Az első 2 fordulót meg kihagytad.Nem szabad elszálni mert te már régóta elvagy szálva magadtól.

2013. szeptember 16. 15:10:08 | Kokó
Gratulálok a csapatnak!
Jó volt látni, hogy mindenki szívvel,lélekkel küzdött, nem vitatkoztunk,biztattuk egymást és végre csapatként játszottunk, ahol kellett ott segítettük ki egymást!
Jó volt így újra veletek játszani!
Nem szabad elszállni,hanem csinalni tovább és jönnek majd az eredmények!
A tegnapi meccs megmutatta, hogy erősek vagyunk és ha odafigyelünk,pontosabbak vagyunk akkor 7 gól van a 2 csapat között!
Csak így tovább hétvégén MAFC!
Hajrá Építők!

2013. szeptember 16. 05:54:56 | Hdkfkdk
Bravó
Na ez a tavalyi csapat

2013. szeptember 13. 07:56:44 | Gyűjt
Persze nem kell őket felmenteni
A fiatalok játszanak ha részegek ha nem
Ezt el kell fogadni
Mindenki volt már részeg még cilike is

2013. szeptember 12. 11:17:10 | belülről
Azért ne mentsük már fel őket. Balázsék nem előre jelezték, hogy nem teljesen pihentek, hanem a mérkőzésen, a Gyuribáék meg nem 20-as kerettel dolgoznak, hogy a kalapból előhuzhattak volna egy teljesen új középpályát (igaz ettől még kimaradhattak volna).

2013. szeptember 12. 09:08:52 | kívülről
Fordítókulcs! Te csak ne forditgass semmit, főleg ne a mások által írtakat! Ha te így látod, benned van a baj abeírásod Téged minősít!!!! Egyébként ha a Balázs előre jelezte, hogy nem teljesen pihent, és mégis bekerült a kezdőbe onnan már másé a felelősség. Csak megjegyzem, nem ezen múlt az utolsó meccs.
A tavalyi védelemről pedig csak annyit, hogy az elmúlt szezonban a legkevesebb gólt kaptuk. Vajon miért?
Ami a meccset illeti: csatárok - be nem rúgott helyzetek az elején természetesen megbosszulják magukat. védelem- Lassú kissé körülményes, 3 ember között kaptuk a gólokat, nem volt aki elossza az embereket. Ez a felállás hibás!
Kapus- a "szokásos" Egy kicsit mindenkinek fel kellene ébredni, elkezdődött a bajnokság!!
Hajrá Építők!

2013. szeptember 10. 16:20:39 | Fritz-nek
Te vagy a csapatkapitány? No comment&.

2013. szeptember 10. 12:35:31 | Fordítókulcs
ha valaki nem értené a Fritz szavait annak lefordítom: csapat-játékosok-vezetők le vagytok szarva, ha nem tetszik akkor bekaphatjátok, egyébként meg akit kihagytam az elmehet a picsába!

2013. szeptember 10. 08:43:55 | Bohóc
Figyi mondok neked ilyen szavakat hátha érted: alázat, felelősség, céltudatosság, szerénység, példamutatás. A CSK a neved mellett mit jelent? Jobban megy a játék ha elmész bulizni? Te egy zseni vagy!

2013. szeptember 10. 00:31:51 | Fritz
Üzenném KL-nek meg a ?-nek, hogy igazán bátrak vagytok megint, hogy így név nélkül meritek marni az embereket ... Ha esetleg velem van bajotok akkor írjátok ki a nevetek és legyetek bátrak ;) de már hozzászoktam, hogy itt nincsenek ilyenek csak ilyen vagány név nélküli patkányok ... Az meg a másik, hogy szerintem senkinek semmi köze ahhoz, hogy én mit csinálok meccs előtt ... Ha én úgy érzem, hogy nekem jobban menne a játék, hogy ha elmegyek bulizni akkor elfogok menni !!!!
Ha ez nem tetszik az edzői stábnak akkor nem fognak betenni legközelebb ENNYI és több hozzáfűzni valóm nincs ... Ja és senki se kötelezi arra a Tomiékat, hogy a "válogatott keretet" játszassa ... de te biztos nagyon jól látod kintről a helyzetet te BOHÓC!!!!

2013. szeptember 09. 09:43:14 | KL
H Gy-nek:Igy jársz, ha a válogatott keretet játszatod!

2013. szeptember 08. 18:29:09 | Hgcbj
Egyértelmű hogy ez nem a tavalyi csapat
De a védelem akár lehetne a tavalyi is
Koko Probald Fritz misike
Komáromi hiányát mindig érezni fogjuk
De két remek csatárunk van
Találkozzunk ebből

2013. szeptember 08. 17:43:46 | Hevesi T
Talán mindenkinek egy kicsit magába kellene fordulnia és nem egymásra mutogatnia. Nálunk mindenki nagyon könnyen észreveszi a másik hibáját, miközben a saját teljesítményét az egekig magasztalja. Nagyon tanulságos két meccs volt. Láthatóan ez már nem az előző bajnokság és nem is a tavalyi csapat. Más a keret, más a hozzáállás és más az edzetségi állapot is. Ha nem tudunk és akarunk okulni ezekből a pofonokból, akkor még néhány fájó kudarc várhat ránk.

2013. szeptember 08. 15:03:12 | Maki
Köszi hogy ilyen kedves csapattársam vagy, majd remélem egyszer a szemembe is ezt fogod mondani, nincs semmi gond, el foglak kapni, és majd meg tudod, hogy ha egy vénalád fog rúgni!

2013. szeptember 08. 14:37:00 | ?
Nem a Makit kell elküldeni, 4 ember úgy készült a meccsre, hogy reggelig mulattak. Igazi sportemberek&

2013. szeptember 08. 14:03:16 | Tipp
A védelemmel kellene csinálni valamit
Talán a remek vén makit elzavarni
Első lépésben
Aztán megvizsgálni a tordasi gyerek hatékonyságát

2013. szeptember 07. 21:56:45 | kezdő tipp
pinto
figo,tordasi,maki,sasi
fritz,komáromi(dudás),szabó,komlósi
dominik,vécsi

2013. szeptember 06. 23:11:14 | Szerkesztők
Horváth Zoli ma 53 éves! Boldog születésnapot!

2013. szeptember 03. 17:15:45 | !??
Szenzációs cserék
A sokat futó és még mindig erős Figó le
Nulla alapozással sleho!
5 perc után már nem bírt visszafutni
A lelátón röhögtek az Ex játékosok

2013. szeptember 02. 22:40:14 | ! ?
Nem, az is aki beállitott!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 |  Következő >>

A BLSZ I 2014/15 bajnokság, tavaszi szezon felkészülés:


január 20. kedd 19-óra edzés

január 22. csütörtök 19-óra edzés

január 24. szombat 17-óra edzőmérkőzés CSEP-GÓL FC (Blsz2) Fáy utca

 

január 27. kedd 19-óra edzés

január 29. csütörtök 19-óra edzőmérkőzés ÜLLŐ SE (Megye1) Fáy utca

január 30. péntek 19-óra edzés

január 31. szombat 14-óra edzőmérkőzés GYÖNGYÖSI AK (NB3) Fáy utca CSEPEL ???

 

február 3. kedd 19-óra edzés

február 4. szerda 19-óra edzőmérkőzés TAKSONY SE (Megye1) Taksony

február 6. péntek 19-óra edzés

 

február 10. kedd 19-óra edzés

február 11. szerda 19-óra edzőmérkőzés DÉLEGYHÁZA KSE (Megye2) Fáy utca

február 13. péntek 19-óra edzés

február 14. szombat 11-óra edzőmeccs ÜRÖMI SE (Megye2) Fáy utca

 

február 17. kedd 19-óra edzés

február 18. szerda 19-óra edzőmérkőzés TURA VSK (NB3) Fáy utca

február 20. péntek 19-óra edzés

február 21. szombat 17-óra Bajnoki mérkőzés 14. forduló RAFC Fáy utca

 

február 24. kedd 19-óra edzés

február 25. szerda 19:30-óra Bp. Kupa 3. forduló II. KERÜLET UFC (Blsz2) Pasarét

február 27. péntek 19-óra edzés

 

március 1. vasárnap 17-óra Bajnoki mérkőzés 16. forduló FFC Fáy utca


TAO támogatás

Win 7 home key sale buy win 7 key windows 7 key windows 7 product key windows 7 pro key windows 7 activation key windows 7 ultimate product key windows 7 professional product key windows 8 product key windows 8 activation key windows 8 pro key sale windows 8 professional product key Windows 8 Enterprise key Windows 8.1 Professional key windows 8.1 pro key windows 8.1 kms activation key buy win8.1 key windows 10 pro key buy windows 10 key activation windows 10 key Windows 10 key sale Windows 10 Key Online windows 10 product key Windows Server 2012 R2 key Windows Server 2008 key Eset Nod32 Product Key Norton 360 key Office 2016 Key sale Office 2016 Pro Key Office 2007 Key Office 2010 product key office 2013 pro key office 2013 prouct key

Win 7 home key sale buy win 7 key windows 7 key windows 7 product key windows 7 pro key windows 7 activation key windows 7 ultimate product key windows 7 professional product key windows 8 product key windows 8 activation key windows 8 pro key sale windows 8 professional product key Windows 8 Enterprise key Windows 8.1 Professional key windows 8.1 pro key windows 8.1 kms activation key buy win8.1 key windows 10 pro key buy windows 10 key activation windows 10 key Windows 10 key sale Windows 10 key windows 10 product key Windows Server 2012 R2 key Windows Server 2008 key Eset Nod32 Product Key Norton 360 key Microsoft Office 2016 Key Office 2016 Pro Key Office 2007 Key Office 2010 product key office 2013 pro key office 2013 prouct key SiteLink:Windows 10 home key Windows 10 Product Key Office 2016 Home Key Office 2016 Product Key Windows 7 Professional Product Key Windows 10 Product Key Windows 10 Pro Key Windows 7 Key Windows 7 Ultimate Key Office 2013 Activation Key

© 43. Sz. Építők SK
Főoldal  •  Oldal tetejére  •  Fejlesztés: Alexgraphics